Evenement

Mont Ventoux Challenge 2022

Mont Ventoux Challenge 2022
Michel van Rooy team: Energy4Finn Challenge Tandem

Na vorig jaar mee te hebben gedaan, ben ik lid geworden van de "Familie". Het was een mooie week met een lach en ook zeker een traan. Wederom verlangend naar het fijne gevoel van iets te kunnen betekenen voor de Kinderen met een stofwisselingszieke, maar ook zeker voor hun familie!!! Deze editie 2020 wil ik mijn energy dus niet alleen voor Finn en zijn lotgenootjes geven maar ook voor zijn ouders Hans en Esther. Aangezien Esther afgelopen editie al fietsend de berg op wilde, maar dit helaas niet is gelukt, (wel lopen overigens, kanjer!!) ga ik ook mijn energie inzetten om die droom voor haar hopelijk te kunnen verwezenlijken. We gaan het samen doen Esther! met de Join4energy tandem gaan wij die berg verslaan, op weg naar een medicijn!!!! Dus steun ons in de strijd tegen energystofwisselingsziekte. Hartelijk dank, Michel.

Gerealiseerd

€ 1.200,00 € 1.000,00
0% Doel
8 Donateurs
0 Dagen te gaan

Michel van Rooy
Deelnemer aan de Mont Ventoux Challenge 2022


  • Marian en Erik Crombag € 100,00 Heel veel succes en plezier!
  • Stichting Energy 4 Finn € 590,00 Samen met Esther op de tandem. De trainingen gaan nog even door, maar over precies 1 maand staan jullie klaar voor deze Mont Ventoux Challenge met de start in Bedoin en de finish op de TOP!
  • Christine Veldhuizen € 10,00
  • Catelijne Van Rooij € 20,00 Go for it. X
  • Stichting Energy 4 Finn € 400,00 Michel je bent een kanjer, jouw inzet in de strijd voor een medicijn voor Finn en al zijn lotgenootjes is geweldig. Door corona vallen veel evenementen uit, maar we strijden door. We geven niet op!
  • Danielle Palmen € 20,00 Hee Michel, goed dat je dit doet man! .... zet hem op en veel succes samen met de moeder van Finn! Groetjes, Danielle
  • Anita Bouma € 50,00 Succes Michel en Esther!
  • Thijs Clevis € 10,00 Succes MIchel, hulde dat je dit op een tandem gaat doen! DUBBEL GOED!
Help mee, doneer nu!

Over Stichting Join4Energy

Ieder kind heeft recht op energie

Help mee en steun stichting Join4Energy in de strijd tegen energiestofwisselingsziekten...

Help mee en deel deze actie!