Evenement

Mont Ventoux Challenge 2022

Mont Ventoux Challenge 2022
Hans Westerink team: Energy4Finn Challenge Fietsen

Zijn geen woorden die echt kunnen omschrijven hoe belangrijk het is om geld in te zamlen tegen deze K ziekte. Ik ga knallen op de Mont Ventoux voor jou Finn en voor alle andere kinderen die dat medicijn zo hard nodig hebben. Deze ziekte MOET stoppen!! Papa van Finn

Gerealiseerd

€ 1.150,00 € 1.000,00
0% Doel
6 Donateurs
0 Dagen te gaan

Hans Westerink
Deelnemer aan de Mont Ventoux Challenge 2022


  • Martin Uit Hoorn € 50,00 Martin uit Hoorn geweldig bedankt voor je sponsoring tijdens LIVE On The BEACH #Kensington #Herman
  • Stichting Energy 4 Finn € 640,00 Hans pssst over precies een maand is het zover. Ik weet zeker dat jij er klaar voor bent. Heel veel succes en geniet met jouw hele gezin en dit team op die verdomde Franse berg!
  • Anne Mureau € 10,00 Onwijs veel respect voor jullie. Wat een energie en inzet! Ik hoop jullie op deze kleine manier toch te helpen richting jullie doel. Veel succes met de challenge!
  • Harmke Haga € 25,00 Met enorme respect voor jouw spirit! Zet ‘em op.
  • Stichting Energy 4 Finn € 400,00 Jouw enthousiasme, tomeloze inzet, passie en heel veel liefde voor Esther en jullie gezin, maar ook voor dit team maakt van Energy4Finn een prachtig team dat in 2022 weer gaat knallen op de berg!
  • Monique Baat € 25,00 Succes!
Help mee, doneer nu!

Over Stichting Join4Energy

Ieder kind heeft recht op energie

Help mee en steun stichting Join4Energy in de strijd tegen energiestofwisselingsziekten...

Help mee en deel deze actie!